Sposób przy narażeniu na pasożyty
- Wsparcie procesów trawienia*
- Produkt spełnia wymagania bezpieczeństwa i jakości żywności w zakresie przeprowadzonych analiz mikrobiologicznych, metali ciężkich i składników aktywnych w akredytowanym laboratorium Eurofins
WYSOKA JAKOŚĆ OLEJKU
- dzięki zawartości składnika aktywnego w postaci karwakrolu
Odpowiednio dobrana, efektywna porcja
dla komfortu pracy układu pokarmowego
wygodna forma podania
tylko 1 kapsułka dziennie
Właściwości
*Dzikie oregano wpływa korzystnie na zdrowie jelit i procesy trawienne. Jest także cenione ze względu na swój dobroczynny wpływ na zdrowie górnych dróg
oddechowych i układ krążenia. Pieprz czarny wspiera wchłanianie substancji aktywnych z roślin.**
** Meghwal, M., & Goswami, T. K. (2013). Phytotherapy Research, 27(8), 1121–1130.
Składniki
Składniki aktywne: | 1 kapsułka dziennie: | ||||
|
Pieprz czarny (owoce) (Piper nigrum L.) w postaci zatężonego ekstraktu | 2 mg1 |
-w tym - piperyna | 1,9 mg |
Składniki: dzikie oregano (olej) (Origanum vulgare) standaryzowany na zawartość karwakolu, mączka ryżowa, substancja glazurująca: hydroksypropylometyloceluloza; ekstrakt pieprzu czarnego (owoce) (Piper nigrum L.) standaryzowany na zawartość piperyny.
1.Odpowiada min. 50 mg surowca.
Poznaj najważniejsze składniki:
Olejek z dzikiego oregano
ceniony za swój niepowtarzalny zapach, ale i zawartość cennych substancji takich jak tymol i karwakrolu. Dowiedziono, że obie te substancje te mają właściwości przeciwbakteryjne1
Przeczytaj przed użyciem
Sposób stosowania
Osoba dorosła 1 kapsułka dziennie, najlepiej w trakcie posiłku.
Nie zawiera: barwników, sztucznych substancji przedłużających trwałość oraz aromatów.
To musisz wiedzieć
1 kapsułka dziennie
w trakcie posiłku
Przeciwwskazanie
Osoby mające nadwrażliwość na składniki preparatu powinny przed spożyciem skonsultować się z lekarzem.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci.
Pytania i odpowiedzi
Inne z tej kategorii
Często kupowane razem
Zobacz także